- Vi er kjerringene mot strømmen:

Har satset 4 millioner kroner etter at de overtok bygdebutikken

– Vi gjør det litt for vår egen del, men mest for kundene, sier Hilde Madsen hos Bleik landsbyservice. Etter intens renovering, åpner de nylig som Joker-butikk.

Butikken til Ann Hilde Hoel, Julie N. Westjord og Hilde Madsen, er blitt den andre Joker-butikken i Andøy. – Vi har fått god hjelp og støtte fra Adelheid Benjaminsen, som driver Joker-butikken i Risøyhamn. Kanskje kan dette bety starten på litt samarbeid mellom butikkene også, sier de tre.  Foto: Tony Gulla Sivertsen

Pluss

Det var tre smilende, men litt stressa, butikkeiere som møtte lokalavisen fredag morgen for 14 dager siden. Det er like før Ann Hilde Hoel, Julie N. Westjord og Hilde Madsen skal gå i gang med et fem dagers maratonløp; totalrenovering av butikken. De tre eier 20 prosent hver av butikken, og de resterende 40 prosent av aksjene eies av Forrøy AS, som er heleid av Odd Magne Kristiansen.