17-åringer fra Vesterålen spiller på Norges nest beste volleyballag:

– Førde ligger foran oss på tabellen nå, men vi jobber hardt for å bli gode nok til å slå dem i sluttspillet

Vesterålen har eksponert mange spillere til eliteserien i volleyball for kvinner de siste årene, inkludert flere både cup- og seriemestre. De to yngste skuddene på stammen, Thea Jûrgensen og Frida Breivik, spiller begge for Topp Volley Norge, som foreløpig ligger på andreplass i eliteserien.
Pluss

I de to siste kampene før julepausen, slo Topp Volley Norge både Oslo Volley og Koll med 3-0 i sett. Dermed beholdt laget som utelukkende består av videregående elever fra volleyballinja ved Sauda vgs, andreplassen i eliteserien. To øksnesjenter er sentrale på elitelaget til TVN, nemlig Thea Jürgensen og Frida Breivik, som begge går andre året ved skolen.