Om ni måneder forlater jonni Helge Solsvik (66) ordførerstolen

– Jeg har ikke tenkt å bli pensjonist

Han er fast bestemt på at fem perioder i ordførerstolen er nok, men ... – Jeg skal være så ærlig, at når jeg ser de prosjektene som er på vei opp, så hender det at jeg tenker at dette skulle jeg vært med på, sier avtroppende ordfører Jonni Helge Solsvik.

Ordfører: Da vi skulle ta bilde til årets nyttårsintervju, dukket Aron Kvalø Iversen (7) opp og slår mer enn gjerne av en prat med ordføreren i gangen. Aron har fri fra skolen og er med pappa på jobb. – Kanskje du blir den nye ordføreren, spøker Solsvik og tar seg god tid til en prat med Aron. Foto: Tony Gulla Sivertsen 

Pluss

I sitt første nyttårsintervju med Andøyposten, i desember 1999, var han ennå ikke blitt helt varm i ordførertrøya. Allerede den gang ga han uttrykk for en stor optimisme for andøysamfunnets fremtid.