Nominasjonsleder i Arbeiderpartiet mener det er viktig å minne om at mange i dagens kommunestyre var ferske sist valg:

Hadsel Ap nærmer seg ferdig valgliste og ordførerkandidat

Ketil Johnsen (Ap) vil ha en liste med ordførerkandidat klar om kort tid, etter at flere sentrale politikere i fjor varslet at de ikke ville ta gjenvalgt. – Det har vært en tøff periode å drive lokalpolitikk, sier han.

mange ferske sist – mange ferske nå: Ketil Johnsen i Arbeiderpartiets nominasjonskomité sier arbeidet med å både finne ut hvem som skal være partiets neste ordførerkandidat og representere partiet i lokalpolitikken, preges av mange nye fjes. – Men det var mange ferske og nye navn i det sittende kommunestyret for fire år siden, sier han. Arkiv 

Pluss

Hvem Arbeiderpartiet ser for seg som Aasvik-arvtaker den kommende kommunestyreperioden, er riktignok fremdeles kort som ligger godt på bordet med bildesiden ned.