Elsas Sjømat gjenåpner, men reagerer på ulovlig salg:

Mener svart salg av fisk truer bedriftens fremtid

Til skuffelse for mange stengte Elsas Sjømat før jul. Etter utallige oppfordringer har Elsa Åsvang besluttet å starte opp på ny, men hun har en klar beskjed: – Det er umulig å drive fiskebutikk om man må konkurrere mot svart salg av fisk fra båt.

klar til dyst: Elsa Ås­vang, eier og dag­lig le­der av Elsas sjø­mat, er klar for gjen­åp­ning. foto: tord vi­ken 

Pluss

Elsas Sjømat startet opp i februar 2017, og ble et populært innslag for mange på Andenes. Det var en stund siden man hadde hatt en lokal fiskeforretning, og ikke minst den egenproduserte fiskematen som fish & chips, fiskegrateng og fiskekaker, ble i løpet av kort tid populær. Men til tross for den positive responsen, så har det ikke bare vært enkelt å starte opp i en helt ny bransje for Elsa Åsvang, som blant annet har bakgrunn og utdannelse som sykepleier i psykiatrien og familie- samtaleterapeut.