Varaordfører Kurt Jensen (Sp) om postsituasjon for innbyggerne på Innlandet:

– I mine øyne er det så vanvittig

Kurt Jenssen (Sp), varaordfører i Hadsel kommune, sier til VOL at han synes det er forkastelig at Boreal skal ha 80.000 kroner i året for å gå noen få meter til postkassene i Lonkan, på Helgenes og Brottøy. Samtidig synes han heller ikke noe om at Posten Norge AS forventet at Nordland Fylkeskommune skulle betale for dette, når de allerede hadde lagt til rette med ekstra anløp for hurtigbåten.

Varaordfører i Hadsel Kurt Jenssen (Sp) er ikke fornøyd med løsningen Posten gir de som bor i Lonkan, Helgenes og Brottøy.   Foto: Arkivfoto

Pluss

– Jeg registrerer at Posten forventer at fylket skal betale for dette, og da lurer jeg på hvem det er sitt ansvar å levere post. Er det Posten eller er det fylkeskommunens oppgave siden de er forventet å betale for dette? Hvis det er fylkeskommunens oppgave må det skje noe radikalt med systemet, sier Jenssen.