Regnskap & bedriftsrådgivning AS og KG Regnskap AS slår tallene sine sammen:

– Vi samarbeider og blir større, til fordel for kundene

Regnskap & bedriftsrådgivning AS på Melbu og KG Regnskap AS på Sortland, blir ett. Snart skal de lansere felles navn og logo for selskapet. – At vi blir større, betyr bredere kompetanse og at vi blir mer robuste, noe som er en fordel for kundene, sier Frank Hansen.

Fra venstre, daglig leder i Regnskaps & Bedriftsrådgivning, Frank Hansen, Aage Bottolfsen og Silje Blokhus Johansen. På Sortland arbeider også Steinar Marstad (i bakgunnen) og Kristina Aronsen.   Foto: Tone M. Sørensen

Pluss

Selskapet Regnskap & Bedriftsrådgivning ble etablert på Melbu 1. januar i 1996, og har siden den gang bygget seg opp en bred kundeportefølje. Firmaet der Frank Hansen er daglig leder, har totalt fem ansatte og lokaler i Strandgata på Melbu. I firmaet arbeider Lindis Gratland, Jannicke Johansen, Malene Hansen og Sissel Frantzen.