Hadsel VGS har den eneste medieproduksjons-linja i Nord-Norge:

Har nok søkere til å fylle to klasser på medieproduksjon

Fra høsten 2019 vil Hadsel videregående skole, som den eneste skolen i Nord-Norge, ha linjen medieproduksjon. Søkertallene fra Nordland Fylkeskommune viser at linjen har dobbelt så mange søkere som de kan ta inn. Dermed blir det opp til fylkeskommunen å bestemme hvorvidt det skal opprettes to klasser.

Det har i lang tid vært rift om plassene ved medielinjene på Hadsel videregående skole. Fra høsten av tilbyr de, som den eneste skolen i Nord-Norge, denne linjen.   Foto: Kolbjørn Hoseth Larssen

Pluss

– Dette blir første skoleår med kun en linje, og vi har vært veldig spente på hvordan søkertallene ville bli. Når de nå er kommet er vi selvfølgelig veldig glade for at det er så mange som ønsker å komme til oss, sier Ove Aalo, lærer ved medieproduksjons-linja.