Nå er det slutt med samarbeidslag:

Stiller med rent Stålbrott

Etter flere år med samarbeidslag, først sammen med Melbo og deretter Sortland, er det nå et rent Stålbrott-lag som tar imot Stokmarknes til sesongens første hjemmekamp på Sandnes kunstgress.

Stål­brott 2019: Ba­kerst fra venst­re Kim Reins­nes, Daniel Rii­be, Sebastian lind, Si­men Pedersen, Thomas Simonsen, Si­vert Berg, Pet­ter Kristoffersen, Frank Vang­tun, Sa­ber Hus­sei­ni, Ma­ri­us Olsen Eriksen, Orn Johnsen, Lazar Todorovic, Rune Lehn og Hå­kon Sivertsen. Ikke til stede på bil­det men i trop­pen: Hå­kon Sivertsen, Sond­re Bent­zen, Wil­fred Ny­moen, Ma­ri­us Andreassen, Remi Larsen, Artjom Wahlberg, Hugo Eilertsen (keep­er) Jo­han Sol­haug, Jan Sver­re Kristoffersen, Sond­re Bent­zen, Frank Ro­bert Kristoffersen og Stei­nar Vang­tun som er as­si­ste­ren­de tre­ner. Foto: Ken-Thomas Kvæl 

Pluss

– Vi har trent jevnt og trutt i vinter, og hatt en fin økning fram mot sesongen, sier Frank Steinar Vangtun, som i år skal bekle rollen som spillende trener for sandneslaget.