Denne mannen blir ordfører til høsten

Halvparten av Andøy-velgerne vil ha Knut Nordmo, Sp, som ordfører.

kjempefornøyd: Ordførerkandidat Knut Nordmo har all grunn til å glede seg over meningsmålingen som vier at Sp kan styre alene. arkivfoto: tony gully Sivertsen 

Pluss

Nordmo kan skrive historie til høsten. Senterpartiet har aldri hatt ordføreren i Andøy.
Høyre, Venstre og Arbeiderpartiet har hatt ordførermakt i Andøy, mest Høyre. Johan Kleppe. Venstre, var den første ordføreren etter kommunesammenslåingen. Han styrte i 1966 og 1967. Han ble avløst av herrene Harold Nicolaisen og Ole Benjaminsen, som styrte fram til 1975. Så overtok Kleppe og styrte fra 1976 til 1979. Fra 1980 har Høyre hatt makten, med unntak av perioden 1995-1999. Da styrte Kjell Are Johansen, Ap. Leif A. Iversen hadde fire perioder som ordfører. Jonni Solsvik har hatt fem perioder. Høyre får ikke ordføreren etter dette valget, skal vi tro meningsmålingen.