Vil kutte eiendomsskatten - igjen

Andøy FrP har et kostbart partiprogram. Blant annet vil partiet kutte eiendomsskatten igjen. Det betyr nesten 16 millioner kroner i mindre inntekter til kommunen.

BOM-Light: Bompenger preger kommunevalgkampen i mange større norske byer i år, og Halvar Rønneberg, Håkon Martin Lundberg og Robert Hagen i Andøy Frp har svaret klart om spørsmålet dukker opp i Andøy.–Jeg tror ikke det er trafikkgrunnlag nok til å fremprovosere et slikt forslag i Andøy, men kommer det så vil vi stemme imot prinsipielt. Skulle det komme, så må vi heller se på alternative måter å finansiere, for eksempel ved å legge på 50 øre på litersprisen på drivstoff, sier Rønneberg. Foto: Tony Gulla Sivertsen 

Pluss

Meningsmålingen Andøyposten gjennomførte i mai viste nedgang for Frp lokalt fra 8,7 prosent ved forrige kommunevalg til 4,3 prosent. Partiets listetopp Halvar Rønneberg har tross målingen ikke gitt opp håpet om to representanter i kommunestyret etter valget.