Signerte kontrakt på 10 millioner kr:

Kystverket jublet da de oppdaget hvem som vant anbud i Bø

Kystverkets direktør Fridtjof Wangsvik og Ottar Bergersen & Sønner signerte i dag kontrakt på molo-reperasjon ved Steinesjøen. Kontrakten er på 10 millioner kroner. Moloen skal være ferdig i oktober.

Kystverket og anbudsvinner Ottar Bergersen & Sønner har undertegnet kontrakt på molo-reparasjon.   Foto: Tone M. Sørensen

Pluss

– Vi har gode erfaringer med Bergersen fra før, og vi er veldig fornøyde med at vi har fått en lokal entreprenør til prosjektet. Jeg tror også at en lokal entreprenør, som er engasjert i lokalsamfunnet, får et sterkere eiendomsforhold til prosjektet.  Det forventer vi at Bergersen får, og at de legger sin ære i at kvaliteten på gjennomføringen blir god. Reparasjonsarbeid som Bergersen har utført tidligere, har vært gjort på en forbilledlig måte, sier Wangsvik.