Tidligere rusmisbruker:

– Mange vet hvem jeg er, svært få kjenner meg

Etter mange år med rusproblemer forteller Odd-Eirik Ovesen Knudsen åpenhjertig om veien til bunns – og opp igjen. – Ved å fortelle om mitt eget liv, håper jeg å motivere andre til også å finne en vei ut.

Etter mange år med rusproblemer forteller Odd-Eirik Ovesen Knudsen åpenhjertig om veien til bunns – og opp igjen. – Ved å fortelle om mitt eget liv, håper jeg å motivere andre til også å finne en vei ut.  Foto: Marirus Birkeland

Pluss

For noen måneder siden ville Odd-Eirik bare dø. Det var ikke første gangen. Det var heller ikke første gang han tok saken i egne hender. Bare tilfeldigheter gjorde at han overlevde. Eller kanskje var det skjebnen. Det tror Odd-Eirik selv. At det var en mening med at han overlevde. I dag er han blant ildsjelene i Sortlands rusmiljø som ønsker en endring. Nå står han frem i VOL.