Borettslag mener reduksjon av parkeringsplasser er bekymringsfullt:

Wedding: – Vil selvfølgelig forsøke å ta hensyn

Borettslaget Markedsgaten 21 synes at det er bekymringsfullt hvis det legges opp til redusert parkeringsdekning for beboerne i det eksisterende leilighetskomplekset når «Bo i sentrum» bygges. Baard Wedding, som er en av aksjonærene i BW Markedsgaten AS, sier at de vil forsøke å ta hensyn til innspillene.

Styret i Borettslaget Markedsgaten 21 har i et høringsinnspill uttrykt flere bekymringer rundt det planlagte nye leilighetskomplekset i Stokmarknes sentrum.  Foto: Ann-Julie Nordgaard Nesmoen

Pluss

Leilighetsprosjektet til BW Markedsgaten AS, «Bo i sentrum», ble sendt ut på høring tidligere i sommer. Som VOL har omtalt tidligere, ønskes det å bygge åtte til ni leiligheter over tre etasjer ved Rema 1000 i Stokmarknes sentrum.