Melbo-Harstad må spilles på «nøytral» bane. Rønning kritisk til HIL: – Ikke fair play av dem

Thomas Rønning er kritisk til at Harstad IL ikke lot den utsatte kampen mellom Melbo IL og Harstad IL bli spilt senere i høst, slik at kampen kunne spilles på Havfisk stadion.

Thomas Rønning er trener for Melbo IL 

Pluss

– Jeg synes ikke noe om det i det hele tatt. Vi var på tilbudssiden og flyttet vårkampen til 16. mai slik at de kunne lage folkefest og Dag Jøran Olsen (Leder i HIL, red.anm.) sa da at de skulle være velvillige hvis vi hadde behov. Nå hadde vi et uforutsett behov på grunn av kunstgresset, men de har ikke på noen måte vært villige til å flytte kampen slik at vi får spille på hjemmebane på Havfisk Stadion. Det er foreslått flere ulike datoer fra Melbo IL og NFF har godkjent disse datoene, men når Harstad nekter, kan ikke vi gjøre noe.