Refser Hadsel kommune for eldreomsorgen etter morens død:

– Jeg er forbanna på hvordan mamma hadde det de siste månedene av livet

Berit Nilsen retter sterk kritikk mot Hadsels eldreomsorg. – Jeg er forbanna og bitter på hvordan mamma hadde det de siste månedene av livet sitt, sier hun.

trist og forbannet: – Jeg er trist, forbanna og bitter over hvordan mamma hadde det de siste månedene av livet sitt, sier Berit Nilsen i brevet hun deler med VA – om hvordan hun opplevde møtet med den nye eldreomsorgen i Hadsel. 

Pluss

Berit Nilsens mamma ble i februar i år flyttet fra Skomakerlund omsorgsboliger på Stokmarknes til Stokmarknes sykehjem. Først ble hun flyttet på kortiddsplass tidligere det året, før hun fikk fast plass i februar. En av tingene Nilsen reagerer på i et brev hun har skrevet til Vesteraalens Avis, er at moren måtte over på dobbeltrom da hun kom til Stokmarknes sykehjem.