Vil ikke gi ut kommunelegens rapport om Øybadet ennå

Kommunedirektør Ola Morten Teigen i Hadsel kommune har besluttet å inntil videre hemmeligholde kommunelegens tilsynsrapport om Øybadet etter at en ung gutt måtte hentes opp fra bunnen av bassenget.

Kommunedirektør Ola Morten Teigen planlegger å offentliggjøre tilsynsrapporten fra Øybadet neste uke, men det er usikkert om hele eller deler av rapporten blir offentliggjort.  

Pluss

Det var kommuneoverlege Martin Larsen Drageset som tidligere i sommer gjennomførte tilsynet ved Øybadet på Melbu. Tilsynet var bestilt av kommunedirektør Ola Morten Teigen etter oppslag om saken hos VOL. Redaksjonen ba kommuneoverlege Martin Larsen Drageset om innsyn i rapporten den 8. august. I en SMS til VOL ba han om at innsynet måtte rettes til kommunedirektøren, ettersom det var Ola Morten Teigen som bestilte rapporten på vegne av kommunen. Kommunen vil ikke dele ut rapporten ennå.