Rødt og SV i Sortland:

– For tidlig å si noe om hvilken ordførerkandidat vi vil gi vår støtte til

Både førstekandidaten til Rødt Sortland, Kamilla Ravn Fossem, og førstekandidaten til Sosialistisk Venstreparti, Christian Torset, sier at det er for tidlig å si noe om hvilken ordførerkandidat partiene vil gi sin støtte til.

Kamilla Ravn Fossem, førstekandidat til Rødt Sortland, (til venstre) og Christian Torset, førstekandidaten til Sortland SV, sier begge at det er for tidlig å si noe om hvilken ordførerkandidat partiene deres kommer til å støtte seg til. De er imidlertid begge klare på at skolestruktursaken kommer til å bli viktig.  Foto: Arkivfoto

Pluss

– Det er ikke noe vi vil gå ut å si noe om nå. Vi må vente å se hvilket valgresultat som viser seg når det er klart, sier Ravn Fossem.