Vurderer sak mot Hadsel kommune

– Det er ikke slik det skal slutte. For noen, sier Toyni Stormbækk, bare dager etter at moren døde av hjerneblødning, etter et fall på Stokmarknes sykehjem to uker tidligere.

kritisk: Toyni Stormbækk mener det er grunn til å være kritisk til ressurssituasjonen ved Stokmarknes sykehjem, når det er to fallulykker med alvorlige følger i løpet av et halvt år. – Mamma falt to ganger, uten at noen så det. På Ekren hadde hun en ekstra ressursperson grunnet sin alvorlige demens. Det mistet hun da hun ble flyttet til Stokmarknes sykehjem, sier Stormbækk. Foto: Per E. Knudsen 

Pluss

Toyni Stormbækk fra Stokmarknes ser på VA 13. august, hvor Karstein Jenssen snakker om hvordan hans farmor døde etter fallulykke på Stokmarknes sykehjem. 48 timer før samtalen med VA har hun fått budskapet om at moren Inger Lise Løvås (70) har dødd. To uker etter en fallulykke på sykehjemmet.