– Gleder meg voldsomt til å spille nordeuropeisk mesterskap

I oktober skal U17 landslagene for gutter og jenter spille nordeuropeisk mesterskap i Danmark. Det ser 15 år gamle Simon Evensen fra Øksnes fram til med glede. – Vi skal bite godt fra oss, lover han

Simon Evensen (15) skal representere Norge under nordeuropeisk mesterskap i volleyball snart.  Foto: Innsendt.

Pluss

Det er en voldsom stor dominans av Øksil-spillere blant de ungdommene som er tatt ut til å representere Norge i mesterskapet som omtales som Nevza. Det nordeuropeiske mesterskapet for ungdomslag under 17 år går av stabelen i Danmark 14. – 17. oktober, og på jentenes lag er hele fire spillere fra Øksil og én fra Sortland. Ane Stavem, Eline Hansen, Helma Stavem og Julianne Haughom representerer Øksil, mens Tuva Melund Enevoldsen spiller for Sortland.