Formidlet litteratur på Norges korteste «turmarsj»

Andværingene stilte opp da Norges korteste turmarsj ble mikset med literaturformidling av Kine Hellebust.

Legendarisk: Mange nikker fortsatt gjenkjennende når de hører navnet Kine Hellebust. Hun slo gjennom på NRK sitt ungdomsprogram «Halvsju» på tidlig 80-tall, sammen med resten av Tramteatret. Søndag var hun en populær tekstformidler på «LitteraTur». alle foto: mette-helene berger amundsen 

Pluss

30 turgåere og litteraturentusiaster deltok i Folkehelseukas aller siste arrangement. Det startet med et kvarters gange fra Fyret til Rabben, også kalt Andøya på tvers. Turen er kort. På Rabben møtte Andøy folkebibliotek og Frivilligsentralen turgåerne med bålkaffe og noe attåt. Rosbach er meget fornøyd med fremmøtet. Hun var glad for å kunne presentere en tekstleser, skuespiller, musiker, kunstner m.m. ved navn Kine Hellebust.