Julie Bergan i Hurtigrutens Hus

Ufarlig aerobicpop sjarmerte Stokmarknes

Julie Bergan leverte litt aerobic, litt barne-tv og en god dose dansepopmusikk pakket inn i en godt spisbar pakke, som hun gjerne burde fått flere ut av hus og heim for å være med på.

Intimt: Det var ikke langt fra scenekanten til publikum, som skapte en god og intim atmosfære på Hurtigrutens Hus.  Foto: Per Eivind Knudsen

Pluss

Overskriften kunne gjerne vært noe i gata som "Mann (44) ser popjente (25)" og vi kunne trillet skamstusselig på terningen, så blodfansen gikk bananas i kommentarfeltene og krevde hode på fat. Det er nå en gang bare de aldersmessige fakta. Den hørselmessige jomfruhinna sprakk allerede før Bergan entret scenen, da årgangshvinene på første rad satte i gang sin decibelorgasme for å lokke ut den Spellemanns-nominerte Bergan.