Ørjan Robertsen mener Jenssens forfall til fylkestinget ikke kan være gyldig

I et åpent brev til fungerende fylkesordfører Knut Petter Torgersen, kritiserer Melbu og omegns samarbeidsliste Ørjan Robertsen Kurt Jenssen for et forfall til neste ukes fylkesting. Det får Jenssen selv til å reagere.

Kurt Jenssen og Ørjan Robertsen er uenige. Arkivfoto 

Pluss

– Ordfører i Hadsel og fylkestingsrepresentant i Nordland Fylkeskommune Kurt Jenssen (Sp) sier i et intervju med Bladet Vesteraalen at han melder forfall til fylkestingets møte i desember, når skjebnen til matfag, kokk og servitør og design og handverk ved Hadsel videregående skole skal avgjøres. I stedet reiser han som ordfører til samme møte for å tale kommunens interesser. Dette er da ikke mulig tenkte jeg, melde forfall og allikevel være til stede i møtesalen, kan det være gyldig forfall?, spør Robertsen i brevet.