Ser du noen du kjenner? Se bilder fra gårdagen

God stemning på turnoppvisning

– Jeg gleder meg, smilte Ada Jørgensen (7) før hun skulle opptre på Melbo Turnforenings juleoppvisning i Vesterålshallen lørdag ettermiddag.

Små og store turnere koste seg sammen på juleoppvisning på lørdag.  Foto: Sara Stikholmen

Pluss

Det myldret av små og store turnglade mennesker i Vesterålshallen på Melbu lørdag. Det var tid for Melbo Turnforenings årlige juleoppvisning. Det kraftige snøværet hadde ikke lagt noen demper på oppmøtet. Fra høyttalerne strømmet det glade rytmer når den ene troppen etter den andre marsjerte inn sammen med sine respektive trenere.

– Nå må alle huske å kjøpe lodd, oppfordret leder, Mats Celius Oshaug, og minnet om at premien ikke var av det beskjedne slaget; en trampoline, i beste turn-stil. Pengene fra loddsalget vil gå til bygging av ny turnhall på Melbu.