Voksenopplæringen, skolen og barnehagen rammes av Bankplassen-nedleggelse:

– Mister åtte barn og to faste ansatte

To faste ansatte er permittert ved Sjøstjerna barnehage etter at Bankplassen mottak ble lagt ned. – Men vi skal ikke legge ned, understreker barnehagestyrer Anita Lund.

vanskelig tid: Der det tidligere var navn og bilde på lekevenner, er det nå tomme ansiktsløse kasser. – Det har vært ei utrolig tøff tid, og jeg må skryte av de ansatte som har kommet på jobb. Jeg er imponert over at de har fokusert på barna, og samtidig vært en kontaktperson for foreldre som må flytte fra Melbu, sier barnehagestyrer Anita Lund ved Sjøstjerna Barnehage på Melbu. Foto: Per E. Knudsen 

Det er selvfølgelig vanskelig, men vi hører også om at det kan bli gjenoppstart av mottaket, og da er disse to ansatte de som får den første telefonen– Det er selvfølgelig vanskelig, men vi hører også om at det kan bli gjenoppstart av mottaket, og da er disse to ansatte de som får den første telefonen

Anita Lund, styrer Sjøsjerna barnehage, Melbu
Pluss

Med det avkrefter hun rykter som har svirret på Melbu den siste tiden, om at barnehagen, som har mye stolthet i å være den barnehagen med flest flerkulturelle barn, går dukken på grunn av stengingen av Bankplassen.