Johan leder norgescupen etter imponerende helg i Kollen

Det er få nordnorske løpere som har vunnet juniorenes norgescup i langrenn i vinter. Langt færre vesterålinger er det som har vært med og preget den samme cupen. Derfor vekker det oppsikt at Johan Lien Nordeng går så fort.

Johan Nordeng Lien beviste i norgescupsprinten i Holmenkollen at han akkurat nå er den jevneste og beste 2003-modellen akkurat  nå.  Foto: Svein Halvor Moe

Pluss

Alsvåg-gutten har tatt over sammenlagtledelsen og Johan har i Holmenkollen i helga bevist at han er vanskelig å slå. 16-åringen fulgte opp seieren i det klassiske rennet med å bli nummer to på sprinten. Det var bare en av landets beste 2003-modeller som klarte å hamle opp med den kapasitetssterke førsteårsjunioren som behersker begge stilartene og alle distanser.