Sandnesrevyen 2020 kjører litt ønskereprise, men satser på lattergaranti:

Sandnesrevy også for dem som ikke er fra Sandnes

Det største problemet med årets Sandnesrevy har vært rolige politikere. Gjengen lover likevel at det skal bli nok å flire av, selv for dem som ikke er fra Sandnes.

Garanterer humor: Deler av gjengen bak Sandnesrevyen er såpass modige at de lover lattergaranti til helga. Foran fra venstre: Andrè Ellingsen, Sølvi Lauritsen, Caroline Hov Lauritzen og Bernt Ola Burchardt. Bak fra venstre: Hilde Burchardt, Thomas Thomassen, Arne Magnus Villadsen og Marit Fleines.  Foto: Per Eivind Knudsen

Pluss

Forrige kommunestyreperiode ga lokale revylag mer enn nok av idemessig ammunisjon foran revyene. I år har det derimot vært noe roligere på den fronten. I alle fall etter valget, som til gjengjeld blir kommentert slik det passer seg fra revyscenen.