Rådhuset: Kritisk til kommunens ledelse, mener han ble «forvist» til Børøya

– Jeg var en klar og tydelig kritisk stemme internt på rådhuset, i saker hvor man var uenige med ledelsen. Derfor ble jeg som straff, og uten saklig grunn, flyttet fra Rådhuset og omplassert på Børøya.

Etter over 40 år på rådhuset i Hadsel, mener Charles Krey at hans kritiske røst var årsaken til at han ble forvist til et kommunalt foretak på Børøya  Foto: Thor-Ivar Guldberg

– Jeg trodde jeg skulle få være i fred her på huset, men den gang ei.

Charles Krey, ansatt i Hadsel kommune
Pluss

Det sier Charles Krey, som i over 40 år har hatt Hadsel rådhus som sin faste arbeidsplass. Han var noen av de få veteranene ansatt i Hadsel kommune som var med på å flytte fra det gamle, til det nye rådhuset på Stokmarknes i sin tid.