Kjempenedgang for salg i Sortland den siste uken:

Sortland Næringsforening: – Kan nok ikke utelukke konkurser

Næringslivet i Sortland har den siste uken fått merke koronavirusets påvirkning. – Vi vet ikke omfanget av dette enda, men alle butikkene bortsett fra matbutikk og apotek har hatt en kjempenedgang den siste uken, sier Marius Steiro, styreleder i Sortland næringsforening, til VOL.

Mandag ettermiddag var det få å se til fots i Sortland sentrum, men en og annen bil kjørte forbi.  Foto: Ann-Julie Nordgaard Nesmoen

Pluss

Barnehager og skoler over hele landet er stengt, bedrifter oppfordrer ansatte til å ha hjemmekontor og folk ellers oppfordres til å holde seg hjemme. Når gatene er folketomme er det heller ingen som går i butikker. Det har de merket ved klesbutikken Utsøkt på Sortland.