Begynt klargjøringen av Hadsel Handelspark:

Her kommer første trinn av handelsparken (og ny vannledning)

– Med klargjøringen av første trinn av handelsparken, kan vi samtidig legge ny vannledning til Stokmarknes som er en god bonus, sier kommunedirektør Ola Morten Teigen om Hadsel Handelspark, som han tror skal være byggeklar til høsten.

Bygger vei og legger ledning: Arbeidet med å klargjøre Børøya Handelspark gjør at kommunen også kan legge ny hovedvannledning inn til Stokmarknes.  Foto: Per Eivind Knudsen

Pluss

Selv om det er tunge tider for handelsnæringa lokalt i Hadsel, som resten av landet, satses det på bedre tider når koronaen er borte. Hadsel Handelspark, prosjektet som kommunestyret i Hadsel i fjor vedtok å igangsette, skal etter planen ha totalt 44 mål med næringsareal til salgs. Denne uka startet byggingen av infrastrukturen til området.