Duus Matverk: Driftsselskap begjært konkurs av tidligere ansatte

De ansatte ved Duus Matverk i Handelsparken på Sortland fikk dobbel dose under koronakrisen. Denne uka er de tilbake på jobb for fullt. Den tidligere driveren har nå en konkursbegjæring fra tidligere ansatte hengende over seg.

Teamleder Sara Bang og kjøkkensjef Natalie Fredriksen er på jobb igjen at den verste delen av konronakrisen har lagt seg. Nå har de to og andre ansatte fått ny arbeidsgiver.  Foto: Thor-Ivar Guldberg

Pluss

Egentlig starter denne historien en halv måned før myndighetene stengte ned landet. Det vil si i månedsskiftet februar til mars. Det forteller Sara Bang, som er teamleder på Duus Matverk på Sortland. Hun opplyser at det allerede da var det en viss uro i driftsselskapet, Panorama Mat og Drekka AS, som ikke fikk endene til å møtes.