Pensjonist etter 45 år i barnehage: – God følelse å overlate Lykkentreff til deg

Hun har jobbet i barnehagene i Sortland siden midt på 70-tallet. De siste 32 årene som leder i Lykkentreff barnehage. Nå har tiden kommet for Sigrid Larsen til å takke for seg og tre inn i pensjonistenes rekker.

– Det å være sammen med barna har vært min største glede i denne jobben, og jeg har forsøkt å være så mye ute med dem som mulig, sier avtroppende barnehagestyrer Sigrid Larsen (t.h.). I juni pensjonerer hun seg etter 45 år i barnehageyrket.  Foto: Rune Kr. Ellingsen

– Jeg oppfordret Ilen til å søke på denne jobben. Det blir sunt å få inn nye ideer og perspektiver

Sigrid Larsen, avtroppende leder i Lykkentreff barnehage
Pluss

– Det er gleden ved å være nær alle barna som har vært min drivkraft i alle disse årene. Det er her jeg har hentet arbeidsglede og energi, forklarer Larsen når VOL treffer den spreke 66-åringen og hennes arvtaker til en prat i, nettopp Lykkentreff barnehage.