Fysioterapeutene rullet ut rød løper da Helsehuset i Hadsel åpnet

Det nye helsehuset i Hadsel åpnet onsdag. Et kommunalt bygg som ble ferdig før tiden og til under budsjett. Det fortjente rød løper, mente fysioterapeutene, som rullet ut den røde løperen da ordfører Kurt Jenssen og andre folkevalgte kom til den nye treningssalen på huset.

Rød og ergonomisk løper: Ann-Britt Bastesen og Eivil Flø rullet ut den røde løperen da de folkevalgte, med ordfører Kurt Jenssen i spissen var på omvisning i det nå offisielt åpnede Helsehuset i Hadsel.  Foto: Per Eivind Knudsen

Pluss

Helse og omsorgssjef Marion Celius hadde tidligere på dagen bemerket at hjemmetjenesten er den delen av etaten som må styrkes, grunnet kommunens fokus på mer hjemmebasert omsorg for eldre. Dette innebærer derfor en økt nødvendighet for muligheten til fysisk trening, noe den nye fysioterapisalen på Helsehuset representerer.