Femte generasjon inn i familiebedriften

Femte generasjon følger familietradisjonene og engasjerer seg i Th. Benjaminsen, som driver butikk og skipsekspedisjon i Risøyhamn. Nora Benjaminsen (23) er siste skudd på stammen. Hun er ansatt på Joker for å ta fagbrevet i salg- og service.

Gledes: Femte generasjon Th. Benjaminsen har begynt arbeidspraksis til fagbrev i butikken i Risøyhamn. Generasjonene før representert ved butikksjef fra venstre Adelheid (fjerde generasjon), nyansatt Nora og pensjonist Ellinor (tredje generasjon) gleder seg over at de unge kommer hjem for å jobbe i familiebedriften. Alle tre med etternavn Benjaminsen.  Foto: Mette-Helene Berger Amundsen

Pluss

– Jeg var usikker på hva jeg skulle gjøre, men så fikk jeg en sms fra tante Adelheid om at det var et ledig vikariat på butikken. Vi begynte å snakke litt om jobben, og fant ut at jeg hadde såpass mye praksis fra butikk tidligere at jeg bare har et år igjen til fagbrev. Det passer perfekt å få papir på det man kan, sier Nora.