Lørdag åpner årets sommerutstilling på Galleri Jennestad: – Beste vi har hatt

– I år stiller vi ut i to kanaler, sier galleribestyrerne Karoline Stang Kongsnes og Håkon Steinshylla til VOL. Det blir et gjensyn med kjente og kjære kunstnernavn fra tidligere års sommerutstillinger.

Tre generasjoner Kongsnes står bak driften av Galleri Jennestad i år. F.v. Karoline, Kathrine og Kåre-Bjørn Kongsnes. – Årets sommerutstilling blir den beste vi har hatt. Men det blir ei stille og rolig åpning, uten pauker, basuner og foredrag, sier de.  Foto: Rune Kr. Ellingsen

– Vi var egentlig nære ved å avlyse alt. Nå åpner vi i stedet den beste sommerutstillingen vi har hatt.

Gallerist Bjørn Kongsnes
Pluss

– Årets utstilling blir den beste vi har hatt, smiler Kåre-Bjørn Kongsnes. Sammen med datter Kathrine og barnebarnet Karoline er tre generasjoner Kongsnes i år i drift for å ta imot gjester på det gamle handelsstedet.