– Ny tid i vente

Galleri Uvær og Betty's Tesalong fyller fem år. Førstkommende lørdag blir det intim bursdagsfeiring.

Badet: – Flere har fortalt at de har hørt om det dekorerte badet vi har, forteller Siv og viser oss rundt. Foto: Martine Kaino 

Pluss

I fem år har kunstner Siv Johansen og Elisabeth «Betty» Fauske servert vesterålinger og besøkende kaker og te på Teigan. Lokalet er dekorert av Sivs kunst, og Betty serverer gjestene nytrukket te og kaker. Reisen til den kafeen som hadselværinger kjenner i dag, startet i et lite murhus over veien der Siv hadde atelieret sitt. Etter hvert som populariteten vokste ble det behov for større lokale og i den anledning så damene mulighet til å starte opp kafé og oppfylle vesterålsdrømmen til Betty, som pakket med seg flyttelasset og dro nordover.