Dverberg vel gir 200.000 til utvidelse av MC-museum

Med frivillig innsats og støtte fra arven etter Thorleif Berg Gansmoe og Leonhard Nilsen og Sønner (LNS), skal MC-museet på Dverberg bygges ut. – Vi skal få på plass et lyst og trivelig utstillingslokale, sier Åge Ingebrigtsen.

motorsykkelentusiaster: Gutta bak MC-museet har allerede startet å bygge det nye utstillingslokalet. Fra venstre: Bjørnar Engvik, Åge Ingebrigtsen og Bjørn Riber. Lars Spjelkavik og Helge Ingebrigtsen var ikke til stede da bildet ble tatt, men er også en del av gjengen som driver museet. FOTO: ADA LEA 

Pluss

MC-museet på Dverberg er verdens nordligste motorsykkelmuseum. Det åpnet dørene i 2007, etter to år med iherdig dugnadsarbeid. Siden den gang har mange motorsykkelentusiaster tatt turen innom for å se på den unike samlingen. Nå skal gutta bak museet bygge ut.