Næringsforeningen sterkt kritiske til dårligere flytilbud på Stokmarknes Lufthavn, Skagen:

– Det er på sin plass med et opprør nå

Administrerende direktør ved Melbu Systems, Einar Roger Pettersen, frykter nedleggelsen av Tromsø-ruta fra Skagen vil ha store konsekvenser for næringslivet. – Ikke bare for Hadsel, men for Vesterålen, understreker han.

Regionproblem: – Nedleggelsen av Tromsø-ruta fra Skagen vil ha store konsekvenser for næringslivet i Vesterålen, sier adm.dir. Einar Roger Pettersen, Melbu systems 

For vår virksomhet er det helt håpløst

Einar Roger Pettersen, adm.dir. Melbu Systems
Pluss

Som et eksempel trekker Pettersen fram reise fra Skagen til Båtsfjord. Melbu-bedriften har flere oppdrag i området, og fram til nå kan de ta fly fra Skagen, via Tromsø og deretter til Båtsfjord. Den 1. oktober er det slutt på det.