Satset 4,6 millioner på nybygg på Kvalnes: – Vi føler oss litt gale

Bygging av nytt hus har vært sjelden kost i Andøy de siste årene. Mange har derfor gnidd seg i øynene når de har sett nyhuset på Kvalnes. – Vi skjønner galskapen i det, men valgte å satse likevel, sier de glade nyinnflyttede.

familiegården: Familien Jacobsen Ryssing bodde tidligere på gårdshuset på familiegården på Kvalnes til høyre på bildet. Til venstre vises nyhuset som de har satset 4,6 millioner kroner på. Fra venstre Julie Jacobsen, Edvin, Adele og Dan Helge Ryssing.  Foto: Mette-Helene Berger Amundsen

Pluss

Julie Jacobsen (31) og Dan Helge Ryssing (32) hadde lenge syslet med tankene om å bygge nytt hus på familiegården på Kvalnes på østsiden av Andøya. Da nedleggelsesvedtaket av Andøya flystasjon kom i 2016, tok de seg en pause i planleggingen. Men klarte likevel ikke å legge det ifra seg.