Fremdeles usikkert hvor biblioteket i Hadsel vil ende opp:

Anbefaler Hurtigrutens Hus for biblioteket

Hadsel kommune ønsker å se enda nærmere på om biblioteket kan få sitt permanente hjem i Hurtigrutens Hus. Til det settes det ned ei arbeidsgruppe, samtidig som det skal søkes om eksterne midler for å utvikle å bygge et nytt bibliotek i Kulturhuset.

Midlertidig: Biblioteket flyttet midlertidig inn i Bykuben, og skal det forbli her og brukes som fullverdig bibliotek vil det kreves tilpasning av lokalene, sier kommunen i sakspapirene. Arkiv 

Pluss

I sakspapirene til saken som skal opp i oppvekstutvalgets førstkommende møte, er det tre alternativer på bordet. Enten flytter Hadsel folkebibliotek inn i permanente lokaler i Hurtigrutens Hus og blir en del av tilbudet i kulturhuset, eller de blir i de midlertidige lokalene på Bykuben inntil videre. Det siste alternativet er at folkebiblioteket deler lokale med skolebiblioteket.