Slik blir årets TV-aksjon i Sortland

På grunn av koronapandemien blir ikke årets TV-aksjon slik vi kjenner den fra tidligere. I år blir den heldigital og alle som vil kan bli bøssebærere.

Øverst fra venstre: Unni Glad, leder ved Frivillighetssentralen på Sortland, Elise Gustavsen, administrerende direktør i Reno-Vest IKS, Lars Hannevold, nestleder i aksjonskomiteen og leder i Sortland Røde Kors. Nederst fra venstre: Tove Mette Bjørkmo, leder i aksjonskomiteen og varaordfører i Sortland (Ap) og Torunn Uliksen, markeds- og informasjonsleder i Reno-Vest IKS. 

Pluss

– Hvem som helst kan bli bøssebærer i år, også ungdom under 18 år. Vi håper at mange engasjerer seg for å samle inn penger til dette formålet, sier Unni Glad, medlem i aksjonskomiteen og leder ved Sortland Frivillighetssentral.