Røde kors satser stort

Andøy Røde Kors gleder seg over at de snart kan ønske velkommen til nyoppusset butikk og flunkende nytt beredskapslager.

beredskapslager: Dugnadsgjengen viser fram det som skal bli det nye beredskapslageret til Røde Kors. Fra venstre leder May Britt Johansen, Samuel Bahat, Zohar Dilbernie, Hillgunn Kristiansen, Torhild Storfjord, Marit Pettersen, Rønnaug Jensen, Nina Pettersen og Ingebjørg Hansen. alle foto: mette-helene b. Amundsen 

Pluss

Leder May Britt Johansen sier at de lenge har hatt det trangt og tungvint i Røde Kors-butikken på Andenes. Særlig fordi de har manglet lagerplass. Noe som har gjort at de har måttet reise rundt og vise folk møbler og slikt. Om vinteren er det særlig tungvint når de måtte måke biler for snø. Johansen forteller at de har to årsmøtevedtak saken.