– Kan man ikke stole på Posten?

Brev har tatt tre uker fra Andøy til Sortland og 18 dager fra Andenes til Dverberg. Noen kommer aldri fram. Aviser uteblir. Post blir lagt i feil postkasse. Kan man ikke stole på Posten spør Astrid Lanesskog og Gro Sølvi Sjåvoll.

fortvilt: Postlevering er et sorgens kapitel for Astrid Lanesskog på Lanesskog. Til tross for merking på postkassa av hvilke aviser hun abonnerer på, opplever hun ofte at de uteblir. Brev som sendes oppfyller ikke Postens løfter om at det skal ta 2–3 dager. I tillegg synes hun postbudene er for slurvete med å lese hva det står på brevene. Hun opplever til stadighet feilleveranser som hun selv kjører til rette vedkommende for at de skal få posten de har krav på. foto: tord viken 

Pluss

Andøyposten skrev fredag 4. september at det tok 18 dager før Dverberg-søstrene Birgith Næss og Inger Lise Larsen mottok brev sendt fra Andenes. Det er ikke bare de som er plaget med sen postgang. Astrid Lanesskog på Lanesskog er oppriktig spørrende til hvordan det er med postlevering i Andøy.