Nå starter arbeidet med ny kommunedelplan for idrett og fysisk aktivitet:

– Viktig at de som har planer får de på lista

Har dere planer om å søke spillemidler til prosjekter de kommende årene, så er det viktig å følge med i timen når kommunen nå starter opp arbeidet med en ny kommunedelplan for idrett og fysisk aktivitet.

Renoveringen av kunstgressbanen på Andenes har fått 1,5 millioner kroner i spillemidler.–Den er nå testet og godkjent og vi er 85 prosent ferdig. Det gjenstår litt på gjerder, innbytterbenker og å få opp tribune, sier Sindre Wolf i Andøy kommune. Her sammen med Robert Andre Holland (t.v.) fra PST Sportsanlegg og Jan Eirik Olsen fra AIL.–Samarbeidet med AIL har vært perfekt. De har gjort en sinnssykt bra jobb, tatt ansvar og gjort det som skal gjøres. Jeg tror vi er 98 prosent ferdig til 17. mai neste år, og da er tribunen de to siste prosentene. Den blir nok ikke klar før utpå sommeren, sier han. Arkivfoto: Jørn Aune 

Pluss

Snart går fristen for å søke om spillemidler for 2021 ut, men vel så viktig nå er det å tenke på årene fremover. Selv om planen i utgangspunktet rulleres hvert fjerde år, og det kun er da nye prosjekter kan tas inn og dermed «kvalifisere seg» til å søke spillemidler, så er det lurt å tenke mer langsiktig.