Søker bilder fra MS Finnmarken

I forbindelse med at MS Finnmarken 1956 blir klargjort før åpningen av hurtigrutemuseet, søker Sten Magne Engen i Stiftelsen Norsk Hurtigrutemuseum fargebilder av interiøret. Han ønsker også tips om hvor flere kunstverk befinner seg.

SØKER KUNSTVERK: Sten Magne Engan ønsker ønsker seg tips om hvor han kan finne kunstverk og fargebilder av interiøret på hurtigruteskipet MS Finnmarken, som for tiden blir klargjort for utstilling i det nye vernebygget på Stokmarknes.   Foto: Øyvind Aukrust

Pluss

For tiden jobber nemlig fagfolk og frivillige med å rekonstruere det gamle hurtigruteskipet til sin fordums prakt. Da hører også kunsten som har vært i skipet med, og der ikke det ikke lar seg gjøre å skaffe de originale kunstverkene ønsker Engen å få avfotografert eller scannet originalene, slik at det kan lages kopier.