Disse fikk VinnVind-midler i år

Fire lag og foreninger i Sortland fikk tirsdag ettermiddag tildelt VinnVind-midler fra Ånstadblåheia Vindpark og Fortum. – Vinnerne viser bredden som det er i det frivillige i Sortland, sa ordfører Karl-Erling Nordlund (Sp).

Venstre rad ovenfra: Svein Robert Vestå, styrelder i Kulturfabrikken KF, Maria Johansen i Holmstad skole amatørkorps, ordfører Karl-Erling Nordlund (Sp), Jack Lange og Bjørn Grønli fra Sortland Løypemaskin. Høyre rad ovenfra: Brynjar Forsaa, stasjonsleder ved Ånstadblåheia Vindpark, Linda Larsen i Holmstad skole amatørkorps, Berit og Maian Daljord i Munningsletta vel.  Foto: Ann-Julie Nordgaard Nesmoen

Pluss

VinnVind-midler har blitt delt ut av Ånstadblåheia Vindpark og Fortum siden 2018. Det er styret i Kulturfabrikken KF som, etter søknader fra lokale lag og foreninger, kommer med innstilling til Fortum, som til slutt vedtar.