– Det er trygt å dra på skolen

Voksenopplæringen på Melbu er stengt mandag og tirsdag, og som VOL tidligere har omtalt er Melbu skole stengt ut uka. Oppvekstsjef i Hadsel Line Jeanette Pedersen ser like vel ingen grunn til å tro at andre skoler eller barnehager i Hadsel vil bli stengt.

VURDERER FORTLØPENDE: Oppvekstsjef i Hadsel kommune, Line Jeanette Pedersen, ser ingen grunn til å tro at flere skoler eller barnehager i Hadsel vil bli stengt. Samtidig understreker hun at situasjonen blir vurdert fortløpende.   Foto: Per Eivind Knudsen

Pluss

– Vi har jo hjemmeundervisning ved Melbu skole ut denne uka, og alle ansatte og elever sitter i karantene mandag og tirsdag. Mandag og tirsdag er det også hjemmeskole for elevene ved voksenopplæringa, fordi etter funnet på Melbu skole er det noen kontakter opp dit, sier hun til VA.