Vesterålsbandet MERKD har signert platekontrakt

Vesterålsbandet MERKD, som består av fem elever ved musikklinja ved Sortland Vgs, har signert platekontrakt med plateselskapet Swan Dive Records. – Trodde ikke det var sant.

MERKD ble i september signert av Swan Dive Records, men nyheten ble ikke sluppet før i slutten av forrige uke. Fra venstre: Gitarist Didrik Didriksen (17) er opprinnelig fra Kaljord i Hadsel, men bor på Stokmarknes. Eskil Jacobsen (18) fra Andenes er bassist, trommis Richard Eriksen (18) er fra Straume i Bø og gitarist Frank Søberg (17) er fra Søberg i samme kommune. Vokalist Mats Odin Pedersen (17) er fra Stokmarknes.   Foto: Kim-Remi Kjesbu

Pluss

– Vi trodde ikke det var sant da vi fikk beskjed. Vi visste at det var under drøfting, men da vi endelig fikk beskjed fikk vi samlet alle bandmedlemmene på skolen da det var klart at vi var signert, sier Didrik Didriksen (17), gitarist i bandet til VOL.