Narkodømt kan slippe soning i fengsel

En narkodømt mann fra Vesterålen kan slippe soning i fengsel, etter at han anket straffeutmålingen fra Vesterålen tingrett til Hålogaland lagmannsrett. Ifølge tingretten hadde mannen en sentral rolle innen distribusjon av narkotika i Vesterålen.

Grov narkotikaovertredelse: Hålogaland lagmannsrett behandlet onsdag en anke fra Vesterålen tingrett. Mannen som anket straffeutmålingen hadde blitt tatt på fersk gjerning av politiet, med over 1,8 kilo narkotika i en sekk.  Foto: Skjermdump, videolink fra Hålogaland lagmannsrett

Pluss

Aktor og politiadvokat Karoline Trones Faye sa under sin prosedyre under ankebehandlingen i Hålogaland lagmannsrett, at det var riktig av mannen som ble dømt for grov narkotikaovertredelse å anke straffeutmålingen til lagmannsretten.