Sissa Grøtan

En ildsjel med varmt hjerte for de svakeste

– Hvaaaa! Skal jeg få en av Vesteraalens Avis sine julestjerner. Nei, nå ble jeg overrasket! utbrøt Sissa Grøtan, da VA troppet opp på døren med blomst. Fotografen hadde spurt om å få komme å ta bilder for arkivet til VA, men ikke mer.

- Min filosofi er at kan man hjelpe en, så er det bedre enn ingen. Dessuten betyr det mye for de som sitter og venter på å komme videre, at de opplever at det er noen som bryr seg om dem. Det føles godt, både for meg og for de jeg bryr meg om, synes Sissa Grøtan.   Foto: Per Eivind Knudsen

Pluss

Vesteraalens Avis har bedt leserne våre komme med forslag til folk de mener bør få julestjerna. Her var forslaget: «Sissa Grøtan fortjener å få en julestjerne for sitt fantastiske engasjement for asylsøkerne. Hun er en dame med utrolig empati for de svake. Sissa har rett og slett en vakker sjel».